Arijit Naskar

Arijit Naskar is een digitale kunstenaar uit Kolkata, India. Hij richt zich op landschappen en heeft een voorliefde voor fantasie en surrealistische vibes. Arijit gebruikt Photoshop om zijn kunst te creëren en maakt sinds 2019 mooie kunstwerken.

Dasha S. Kandinsky

Dasha werd in 1985 in Kiev geboren, in een familie van kunstenaars. Haar vader (Anton S. Kandinsky) was een bekende post-sovjet popartiest. Dasha blijft de stijl van haar vader vergroten en verrijken. Haar werken worden tentoongesteld in o.a. Italie, VS, Frankrijk en Engeland. Dasha combineert mystiek expressionisme, naakte seksualiteit en symbolische mythologie in haar werk.

Devon Loerop

Devon groeide als kind op in de metropool Chicago. Hij had altijd de droom om in de buurt van bergen te wonen. In 2019, nadat Devon zijn technische school had afgerond, besloot hij om zijn spullen in te pakken en die droom waar te maken. Hij is naar Seattle verhuisd en heeft zijn droom waargemaakt om zonsondergangen te fotograferen en om te genieten van alles wat de Pacific Northwest te bieden heeft.

Ibrahim Saifee

Ibrahim is een digitale kunstenaar, gevestigd in India. Zijn interesse in fotografie en films zorgt ervoor dat hij zich volledig kan uitleven in het maken van ‘visual arts’. Ibrahim heeft er altijd naar gestreefd om zijn artistieke vaardigheden te gebruiken om een verschil te maken. Als gevolg hiervan is hij bezig gegaan met het maken van surrealistische fotografie en afbeeldingen die reflecteren op gevaren voor het milieu en hun preventie.

Jess Loiterton

Jess Loiterton is een Australische luchtfotograaf. Ze woont momenteel in Oahu, Hawaii. Jess ontwikkelde een stijl van knallende kleuren en zeer unieke surfshots vanuit een lagere hoek waardoor je het gevoel hebt dat je op dezelfde golf zit.

Melanie Viola

Melanie Viola is een kunstenares uit Berlijn (Duitsland). Het (stads)landschap heeft een aantrekkingskracht op haar, wat terug te zien is in haar kunst. Pittoreske doorkijkjes, moderne kleuraccenten en grafische nuances zorgen voor zeer aantrekkelijke werken. Alle kunstwerken zijn gebaseerd op eigen foto’s van Melanie.

Steffen Gierok

Steffen Gierok komt uit het Duitse Saksen-Anhalt. Na zijn opleiding tot fabrikant van promotionele producten besloot hij zelfstandig aan de slag te gaan. Steffen fotografeert en bewerkt foto’s op het gebied van flora, fauna, architectuur en stilleven. Met behulp van beeldbewerkingsprogramma’s geeft Steffen een persoonlijke uitstraling meer aan zijn foto’s.
Winkelwagen