Dasha S. Kandinsky

Dasha werd in 1985 in Kiev geboren, in een familie van kunstenaars. Haar vader (Anton S. Kandinsky) was een bekende post-sovjet popartiest. Dasha blijft de stijl van haar vader vergroten en verrijken. Haar werken worden tentoongesteld in o.a. Italie, VS, Frankrijk en Engeland. Dasha combineert mystiek expressionisme, naakte seksualiteit en symbolische mythologie in haar werk.

Devon Loerop

Devon groeide als kind op in de metropool Chicago. Hij had altijd de droom om in de buurt van bergen te wonen. In 2019, nadat Devon zijn technische school had afgerond, besloot hij om zijn spullen in te pakken en die droom waar te maken. Hij is naar Seattle verhuisd en heeft zijn droom waargemaakt om zonsondergangen te fotograferen en om te genieten van alles wat de Pacific Northwest te bieden heeft.
De moderne kunstwerken van Fabian werden vaak geëxposeerd in o.a. het Cobra museum. Vele bekende en onbekende Nederlanders hebben een Fabian Art aan de muur hangen. Het werk van Fabian bleef niet onopgemerkt. Dat bleek toen in 1995 Herman Brood in zijn atelier verscheen. Herman Brood en Fabian hebben samen aan talloze doeken gewerkt. Fabian heeft inmiddels een stabiele en bekende naam opgebouwd in de kunstwereld. Fabian Art is een belevenis!
Félix van Pareren is al zijn hele leven een echte kunstliefhebber. Hierdoor is het idee bij hem ontstaan om zijn eigen prints te gaan ontwerpen. Dit doet hij in zijn eigen atelier. Felix biedt exclusieve kunst die zich onderscheidt van de massaproductie.

Ibrahim Saifee

Ibrahim is een digitale kunstenaar, gevestigd in India. Zijn interesse in fotografie en films zorgt ervoor dat hij zich volledig kan uitleven in het maken van ‘visual arts’. Ibrahim heeft er altijd naar gestreefd om zijn artistieke vaardigheden te gebruiken om een verschil te maken. Als gevolg hiervan is hij bezig gegaan met het maken van surrealistische fotografie en afbeeldingen die reflecteren op gevaren voor het milieu en hun preventie.

Jess Loiterton

Jess Loiterton is een Australische luchtfotograaf. Ze woont momenteel in Oahu, Hawaii. Jess ontwikkelde een stijl van knallende kleuren en zeer unieke surfshots vanuit een lagere hoek waardoor je het gevoel hebt dat je op dezelfde golf zit.

Mayra, geboren in Curaçao en nu wonend in het landelijke Nijkerkerveen, heeft al jarenlang een passie voor fotograferen. Of ‘schoonheid vangen’, zoals ze het zelf noemt. De schoonheid van de mens en de natuur. Kenmerkend voor het werk van Mayra is haar voorkeur voor natuurlijke objecten, vastgelegd met zachte lichtinval in een sfeervolle setting. De foto’s zijn tijdloos en passen in veel stijlen interieur.

Melanie Viola

Melanie Viola is een kunstenares uit Berlijn (Duitsland). Het (stads)landschap heeft een aantrekkingskracht op haar, wat terug te zien is in haar kunst. Pittoreske doorkijkjes, moderne kleuraccenten en grafische nuances zorgen voor zeer aantrekkelijke werken. Alle kunstwerken zijn gebaseerd op eigen foto’s van Melanie.

Mirjam Duizendstra

Mirjam experimenteert graag met verschillende stijlen. Soms basic maar ze houdt ook van over de top bewerkingen. Ze laat de verbeelding hierbij graag aan de kijker over. Niets is wat het is. Het is wat de kijker ziet dat het is.

Petra Meikle de Vlas

Petra maakt prachtige mixed media-werken, geïnspireerd door de wateren om haar heen. Ze woont namelijk op korte afstand van het prachtige Great Barrier Reef in Australië. In haar werken gebruikt ze zelf ontwikkelde technieken. Hiermee creëert ze abstracte werken die sterk lijken op oceaanachtige formaties.

Stefan Bammert

Sinds zijn tienerjaren is Stefan geïnteresseerd in kunst. Hij heeft duizenden uren besteed aan het maken van collages en foto’s. De afgelopen 10 jaar heeft Stefan zijn leven volledig aan de kunst gewijd. De meeste van zijn werken zijn gemaakt met behulp van de MixedMedia-techniek; een combinatie van Acryl, Collage en Digitaal.

Steffen Gierok

Steffen Gierok komt uit het Duitse Saksen-Anhalt. Na zijn opleiding tot fabrikant van promotionele producten besloot hij zelfstandig aan de slag te gaan. Steffen fotografeert en bewerkt foto’s op het gebied van flora, fauna, architectuur en stilleven. Met behulp van beeldbewerkingsprogramma’s geeft Steffen een persoonlijke uitstraling meer aan zijn foto’s.
Shopping Cart