Klantenservice

Heb je vragen? Of ben je hulp nodig? Check onze FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar. Wij zijn te bereiken via e-mail op klantenservice@xclusso.com of via WhatsApp op 085 – 00 47 999.

FAQ

De XCLUSSO schilderijen worden geprint op plexiglas, in een magnifieke fotografische resolutie. De 5mm dikke glanzende plaat zorgt ervoor dat jouw kunstwerk echt tot leven komt. Een schilderij op plexiglas verkleurt en verweert amper en is lichter en stootvaster dan glas.
Ja zeker! Voor een strakke bevestiging aan de wand kan je kiezen uit een blind ophangsysteem of 4 RVS afstandhouders. Meer informatie op de pagina Ophangsystemen. Heb je gekozen voor een blind ophangsysteem, dan kan je deze eenvoudig zelf monteren middels deze handleiding.

Ja, dat kan zonder opgave van reden. Stuur je binnen 40 dagen jouw bestelling – in nieuwstaat – terug, dan storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, wordt je bestelling automatisch doorgezet naar de productieafdeling. Jij ontvangt je premium wall art uiterlijk 3 dagen later in huis.

Verzending is gratis naar Nederland en België.

Met onze veilige levering zal XCLUSSO eventuele geschillen voor u oplossen. Klanttevredenheid is onze prioriteit. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor al onze zendingen. Als jouw bestelling niet binnen 14 dagen na aankoop is aangekomen, heb je het recht om op onze kosten een terugbetaling of retournering van jouw bestelling aan te vragen. Houd er rekening mee dat het trackingnummer van het postkantoor het bewijs is van de ontvangst van jouw pakket. Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail op klantenservice@xclusso.com. Ons team zal zijn best doen om aan jouw verwachtingen te voldoen

Contactformulier

Shopping Cart