Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 40 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na het aanmelden van je retour via onderstaand formulier heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling daadwerkelijk te retourneren.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Let op dat het formaat 100x150cm niet geaccepteerd wordt door PostNL of DHL. Deze kan je retourneren via bijv. Brenger.nl.

Het is ook mogelijk dat wij jouw retour thuis komen afhalen. Kosten hiervoor zijn: € 49,- per schilderij.

Zodra jouw bestelling retour ontvangen is, storten we het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van jouw retour terug mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@xclusso.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Retourprocedure
Vul onderstaand formulier in. Geef eveneens aan welk(e) artikel(en) je wilt retourneren en de reden van retourneren.

Nadat het ingevulde formulier bij ons ontvangen is, ontvang je van ons een retournummer inclusief retourformulier.

Met behulp van dit formulier kan je de bestelling retour sturen naar ons.

Retourformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.